mandag den 10. december 2012

Kogebogen

Kogebog:

- Kogebog af Tina Scheftelowitz.
- Formindske madspildet.

‘Rig på rester’ er en ny kogebog som Tina Scheftelowitz næsten lige har udgivet, hun er også forfatteren bag de berømte Suveræne salatbøger. Med denne kogebog, vil Tina hjælpe andre med at formindske madspildet, derfor giver hun tips og gode råd til at lave lækkert mad ud af deres rester.

Hun går ud fra de rester man kan have i overskud fra de forrige dage og grøntsager, som ligger og snart skal bruges. Kogenbogen er fyldt med opskrifter, tips og gode råd til at udnytte selv de helt små rester af mad og fødevarer. Kogenbogen er delt op i de fire sæsoner; vinter, forår, sommer og efterår, bagerst finder man et reste register, dvs. man kan søge på en ingrediens og se opskrifter, hvor denne ingrediens er brugt. 

- Overskud mad fra forrige dage.
- Opskrifter, tips og gode råd.
- Delt op i 4  sæsoner.
- Register bagerst. 

Der er både opskrifter på frokoster, supper, hovedretter og desserter. Bogen er både velegnet til den unge samfundsbevidste forbruger, til singlerne, der har svært ved at købe ”småt nok” ind på grund af store pakker i supermarkederne, såvel som husmødrene eller -fædrene, der ville ønske de kunne finde en nem og varieret måde at få brugt madoverskuddet på i det daglige.
 
Kogebogens budskab er, at resterne skal bruges og derfor introduceres ordet resteguld dvs. vores rester fra i dag bliver til guld i morgen. 

- Frokost, desert, suppe og hovedretter.
- Velegnet til samfundsbevidste, singler svært at købe småt nok ind.
- husmødre eller fædre, nem og varieret måde.

- Budskabet, introduceres resteguld. 'vores rester fra idag bliver til guld imorgen'.









Med denne kogebog "Rig på rester" får hverdagsmaden et pift, familien sparer penge og det gør en stor forskel for miljøet.


 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar